Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tracker Networks - Palautusehdot
, .
Kirjoita verkkotunnus
English Finnish

Download Yleiset_Tracker_Networks_Sopimusehdot

Verkkotunnuksilla ei ole palautus oikeutta.

        Tunnus rekisteröidään automaattisesti sinulle vuodeksi eteenpäin heti kun olemme vastaanottaneet maksusi.
        Verkkotunnuksen rekisteröinti prosessi aloitetaan välittämästi kun tilaus on vastaanotettu ja maksettu.

Nimipalveluillamme ja muilla palveluilla on 14 päivän normaali palautusoikeus.

Kaikkia tavaroita tai palveluja ei voi peruuttaa

Lain mukaan peruuttamisoikeutta ei ole muun muassa silloin, jos

  1. palvelu on suoritettu kokonaan kuluttajan pyynnöstä tai palvelun suorittaminen sähköisesti on jo aloitettu (esim. musiikin tai elokuvien lataaminen internetissä) kuluttajan nimenomaisella suostumuksella.
  2. tavara on valmistettu kuluttajan tilauksesta (esim. maatilan ilmakuvaus) tai sitä on muunneltu kuluttajan toiveiden mukaisesti (esim. korut, joihin on tehty kaiverruksia).
  3. kyseessä on sinetöitynä toimitetusta tavarasta, jota ei voi terveys- tai hygieniasyistä tarjota uudelleen myytäväksi pakkauksen avaamisen jälkeen (esim. kosmetiikka tai piilolinssit).
  4. ostaja on avannut sinetöidyn CD- tai DVD-levyn tai tietokoneohjelman pakkauksen.

Peruuttamisoikeutta ei ole myöskään sellaisissa autonvuokraus-, matkailu-, ravintola- tai vapaa-ajan palveluissa, jotka sovittu suoritettavaksi tiettynä aikana tai tiettyyn aikaan mennessä (esim. lomamökin vuokraus, hotellimajoitus tai matka-, konsertti- tai teatteriliput).

Palautusoikeus

Tuotteella ei automaattisesti ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ostoksen voi vaihtaa tai palauttaa vain silloin, jos yritys on myöntänyt tuotteelle vaihto- ja palautusoikeuden. Tällaisen oikeuden myöntäminen on liikkeelle vapaaehtoista, joten se voi määritellä palautuksen ja vaihdon ehdot, esimerkiksi 8 tai 30 päivän palautusoikeuden. Kauppa voi vaatia myös esittämään kuitin silloin, kun tuotteen ostajalle on annettu oikeus vaihtoon tai palautukseen. Palautusoikeuden pituus ei koskaan lyhennä verkkokaupassa 14 vuorokauden peruuttamisoikeutta.